Tel. voor boekingen en reservering tickets : 0496/60 97 78 -  Tel. enkel voor reservering van tickets : 0497/93.94.95

 

Copyright lay-out en foto's: Foto Rudesign Waarschoot

 

Eigenlijk was het gewoon Michelle, maar door de jaren heen en misschien ook door de ouderdom begon iedereen me

Miss Michelle te noemen.

 

Ik vond het wel leuk en ik zie het ook als appreciatie. Velen vragen me een verklaring voor het succes van Les Folles de Gand: eigenlijk heb ik een fluwelen hand met een ijzeren handschoen.

 

Ik werk met toptravesties, gebruik herkenbare muziek en probeer in het openbaar zo weinig mogelijk te roddelen over “conculega’s “.

Verder ben ik correct en vooral gedreven.

 

Les Folles de Gand is de liefde van mijn leven, zonder mijn groep is er geen liefde en geen leven.

En ik hoop dat deze liefde nog heel lang mag duren.

 

Ik ben Daisy D-Zire of tegenwoordig eigenlijk gewoon Daisy: kort en krachtig, net als ik!

 

Ondertussen sta ik alweer 10 jaar op de planken – wat ooit, in 2011, als grap begon is uiteindelijk een passie en liefde voor het leven geworden.

 

Tijdens de zomer van 2018 werd ik gebeld door Miss Michelle! Ik kon m’n oren nauwelijks geloven toen ze me vroeg om bij haar groep te komen! Een droom die ik reeds lang koesterde en die toen tot mijn ongelooflijk grote vreugde uitkwam.

 

Binnen Les Folles de Gand ben ik de Hollandse beauty die thuis is in elk genre. Ik hou er vooral van om, samen met de dansers,

de meest spectaculaire acts te creëren.

 

Vaak stellen fans me de vraag of de afstand die ik telkens moet afleggen (ik kom nl. uit Tilburg) niet te groot is.

 

Daar heb ik absoluut geen probleem mee omdat de meest fantastische ideeën vaak naar boven komen tijdens de lange ritten – ik heb dan ook rustig de tijd om alles te overdenken en verwerken.

 

Het resultaat van dit alles breng ik graag voor u op het podium. Samen met mijn fantastische collega ‘s  streef ik ernaar om Les Folles de Gand de komende jaren naar een nog hoger niveau te tillen!

 

Hi there! Ik ben Miss Stephany,

 

... het jongste en grootste meisje van Les Folles de Gand. Tevens ben ik de nieuwste aanwinst van de groep.

 

De meesten van jullie kennen mij wellicht reeds want we zagen mekaar al vaker bij shows waar ik, als Miss Travestie België 2017, aan meewerkte.

 

Ondertussen draai ik bijna 15 jaar mee in het wereldje van ‘Glitter & Glamour’ en werd ik bovendien ook nog bekroond met de mooiste en

hoogste titel van het land: Miss der Missen 2020!

 

In de loop der jaren zag ik de stijlen van make-up en kostumering etc. heel veel veranderen en evolueren. Positief! Want dit is exact wat ik jullie wil brengen: een nieuwe invloed en frisse wind – maar dan wel trouw blijvend aan de klassieke en geliefde manier van show brengen.

Hetgeen me meteen brengt bij de eigenheid van Les Folles de Gand: shows vol glitter, glamour, humor, pluimen, weelderige pruiken,

hoge hakken en oogverblindende kostuums.

 

Hopelijk zien we mekaar zeer snel op één van onze spectaculaire shows!

 

En ik ben Yorka!

 

In 1994 ging ik nieuwsgierig en vol verwachting voor het eerst naar een travestieshow. Ik herinner het me als de dag van gisteren: een show van Mary Morgan in Eeklo – met als gastartiesten: Lady Sunshine & Miss Michelle! Die laatste artiest liet toen een verpletterende indruk op me na waardoor dromen en plannen vaste vorm kregen in m’n hoofd.

 

1 van die dromen kwam uit toen ik mocht samenwerken met Michelle – intussen reeds 26 jaar lang en slechts een poosje onderbroken door andere bezigheden waar ik toen even voorrang aan gaf.

 

Het besef dat enkel de besten blijven bestaan en ook de hechte vriendschap met Michelle zorgden ervoor dat ik terugkeerde bij LFG!

 

Nog steeds sta ik met heel mijn hart op een podium om de fans de mooiste imitaties van diverse artiesten te brengen.

 

Samen met mijn collega ’s zorgen we voor ‘net dat tikkeltje meer’ …..

 

Yorka: mocht ik als meisje zijn geboren dan had mijn moeder deze naam in gedachten!

 

Toen ik bij de start van mijn carrière op zoek ging naar een artiestennaam was de keuze snel gemaakt.

 

Ik vond het fantastisch klinken en ons ma kreeg er een “dochter” bij met haar favoriete naam: Yorka!